MPG Online – Uw MilieuPrestatie Gebouwen (MPG) Specialist

Ons Werkproces

Verzamelen gegevens

Om een volledige berekening uit te kunnen voeren, hebben we informatie nodig over het gebouw in kwestie. Samen met u gaan we op zoek naar alle informatie die nodig is om een MPG-berekening uit te voeren. Denk hierbij aan bouwtekeningen, materiaalstaten en oppervlaktebepalingen

Uitvoeren berekening

Als we alle documenten hebben verzameld, is het aan ons team om de berekening uit te voeren. De MPG-score die uit deze nauwkeurige berekening rolt, is de som van schaduwkosten van alle toegepaste materialen in het gebouw. Deel dit vervolgens door de levensduur en door het bruto vloeroppervlak van het gebouw. De MPG-score kan zo uitgedrukt worden in de schaduwkosten per vierkante meter bvo per jaar.

Opstellen rapportage

Tot slot gaan wij aan de slag met het opstellen van een rapport op basis van de uitkomsten van de MPG-berekening. In de rapportage staan we stil bij de opbouw van de MPG-score en de impact van de ingevoerde materialen. Op basis hiervan kunnen we concrete, gebouwspecifieke adviezen uitbrengen om uw MPG-score te verbeteren. Zo weet u wat de huidige milieu prestatie van uw gebouw is en hoe u deze prestatie kunt optimaliseren.

Aanvullend advies

Lorem ipsum dolor sit ameters consectetur adipisicing elit. Sed qui veroes praesentium maiores, sint eos vero sapiente voluptas debitis dicta dolore.

Simpel toch?

En zo maken wij het dan ook graag voor u! Gezamenlijk naar een duurzaam gebouwde omgeving. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op!